Narrilaivan

Esittely

Narrilaivan on oma rakas sekametelisoppani. Rakkaudella tehty, ikuisuusprojekti, aivan liian iso ja leviää aina vain käsiin :)
En edes muista aikaa kun kaikki tallien sivut olisivat ajan tasalla.. Mutta. Harvasta virtuaalihevosesta luovun, sillä kyllähän minulla nyt on aikaa ja Narrilaivassa tilaa ihan kaikille! :D

Shavo (VRL-00007) on vuonna 1991 syntynyt nuori nainen Kaakkois-Suomesta. Shavo on ollut hevoshöperö koko elämänsä. Lapsena hän leikki puu- ja keppihevosilla ja 10 vuotiaana alkoi tallilla ramppaaminen. Huhtikuussa 2002 perustettiin ensimmäinen oma virtuaalitalli. Muutama vuosi haettiin "omaa paikkaa" virtuaalimaailmasta. 14.10.2004 Shavo perusti Narrilaivan - joka on täällä edelleen. Aluksi talli oli kotitalli sekalaiselle hevoslaumalle, mutta alkuvuodesta 2006 Shavo täytti tallin ravishettiksillä. Perässä muuttivat Monnin Ravitallilta ostetut Ryysyrannan- alkuiset suomenhevoset, ja siitä se sitten lähti.
Nykyisin Shavona arki koostuu oman tallin hoidosta, töissä käymisestä, parisuhteesta ja muista lemmikeistä. Sekä ofc - tietokoneella hillumisesta.

Narrilaiva on valtava kokonaisuus. Tallin hevoset eivät millään mahtuisi yhdelle tontille ja yhteen pihaiiriin - sehän on selvä.
Tämän takia Narrilaiva koostuu useasta eri pihapiiristä ja tallista, lähellä toisiaan.


Ponipaikka

© Shavo / Narrilaivan 2004-2017. All rights reserved.
Ulkoasu © M Layouts, muokkaukset Shavo. Taustakuvasta kiitos All Free Backgrounds.
Virtuaalitalli - a SIM game stable