Narrilaivan

Esittely

  Ensinnäkin mainittakoon uudelleen, että Narrilaivan on virtuaalitalli. Tallia, hevosia tai ketään henkilöitä ei siis ole oikeasti olemassa.

  Narrilaivan perustettiin ensimmäisen kerran lokakuun 14. päivä vuonna 2004. Silloin talli toimi kotipaikkana muutamalle suomenhevos-, connemara- ja suomalaispuoliveriratsulleni.
  Helmikuussa 2006, ystävänpäivänä, Narrilaivaan saapui ensimmäinen ravishettis ja siitä se sitten lähti.

  Vuodesta 2006 olen ollut enemmän ja vähemmän mukana virtuaalisessa raviharrastuksessa. Olen ollut mm. päättäjäjäsenenä Virtuaaliravien Edistämisryhmässä. Sydäntäni lähellä on erityisesti ollut virtuaalisten raviponien asioiden ajaminen.
  Lopettelin kuitenkin vuonna 2009 tai 2010. Nyt vuonna 2018 minut valittiin uudelleen päättäjäjäseniin. Tarkoitus olisi edelleen parantaa raviponien asemaan ja luoda lajia vielä realistisemmaksi ja mietiskellä kaikkea kivaa poneja ajatellen.

  Ensimmäinen virtuaalinen ravihevoseni oli ranskanravuri tamma Frais Soupir. "Pirren" suku oli kadonnut ja se starttasi vain muutaman kerran, mutta sen tammaperhettä löytyy edelleen Narrilaivasta.

  Narrilaivassa on asunut kuitenkin myös aina suomenhevosia. Vuonna 2004 ostin suomenhevosravureita Monikalta Monnin Ravitallilta. Ihailin Monikan ravihevoskasvatusta pitkään, ja meillä onkin asunut melko moni Ryysyrannan- alkuinen suomenhevonen, mm. Ryysyrannan Joukkomurhaaja, Ryysyrannan Palkkamurhaaja, Ryysyrannan Kuoleman Enkeli, Ryysyrannan Hurrikaani, Ryysyrannan Dareios, Ryysyrannan Pieni-Ihme, Ryysyrannan Lentovire sekä Monikan Varkaiden Valtakunnassa syntynyt Näpistäjä W. Lisäksi ostin Monikalta aikanaan suomenhevosratsuruunan TT Lentävä Kalakukko, mutta valitettavasti kyseisen ruunan muistosivut olen jo aikaa sitten hukannut/ tuhonnut.
  Melko lailla siis suuri osa Narrilaivan nykyisistä suomenhevosista polveutuukin Monikan hevosista. Uutta verta on toki tullut muiltakin kasvattajilta sukulinjoihin, mutta Ryysyrantalaiset ovat lähellä sydäntäni.

  Keväällä 2007 Narrilaivaan muutti russponeja. Nykyään niitä onkin jo sellainen lauma, että ihan hirvittää.

  Aikojen saatossa myös muita rotuja kuten pohjoisruotsinhevosia, pohjoisnorjanponeja, kaspianponeja, pohjoisnorjanponeja, exmoorinponeja, british spottedponeja ja welsh poneja on liittynyt Narrilaivan hevoslaumaan.
  Vuonna 2018 kuitenkin muiden rotujen kasvattamista ollaan ajamassa alas, pikku hiljaa, yksi sukupolvi kerrallaan. Niin että jäljelle jäävät vain suomenhevoset, shetlanninponit, lämminveriset ja russponit. Tosin lämminverisemmehän asuvat nykyään Shav Racingissä.

© Shavo / Narrilaivan 2004-2017. All rights reserved.
Ulkoasu © M Layouts, muokkaukset Shavo. Taustakuvasta kiitos All Free Backgrounds.
Virtuaalitalli - a SIM game stable