Shav Racing

Tervetuloa lämminverihevosten maailmaan.


© virtvapaat

Shav Racing on virtuaalitalli (This is a SIM game stable!) eli tallia ja hevosia ei ole oikeasti olemassa eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä.

Talli on perustettu 20.11.2017.

Shav Racingissa asuu vain lämminverisiä ravihevosia- ja peitsareita. Tallilla kasvatetaan, opetetaan ja valmennetaan hevosia. Tallille otetaan myös muiden hevosia valmennukseen, voit lukea lisää täältä.

Tallilla on tilaa yhteensä 74 aikuiselle hevoselle + neljä varsapihattoa.

Tallin raviradalla järjestetään myös raveja ja suurtapahtumia, tutustu paremmin tapahtumat sivulta.

Tallin kasvatit tunnistat kasvattajaliitteestä Shav.

Toivottavasti viihdyt täällä ja tulet uudelleen,
terveisin Shavo (VRL-00007) narrilaivan@gmail.com

Päivityksiä

7.2.2018; Tallin hevoset ovat juosseet raveissa melko kivasti. Tammikuussa mm. 2v-tammavarsat Heaven's Fire ja Can't Avoid This juoksivat itsensä VRER-2yo Championeista (ja Can't Avoid This siis VRER-2yo Champion Paceriksi). Yksi peitsarivarsakin on syntynyt, Shavin ensimmäinen oma kasvatti Lovely Shav. Lovelylle tulee piakkoin pikkusisaruskin, ja maaliskuussa odotetaan varsoja muutamasta muusta yhdistelmästä! :)

21.11.2017; talli julkiseksi. Sivujen tekoa. Omien kilpahevosten päivittelyä ja yksi treenihevonenkin saatiin jo viideksi kuukaudeksi mukaan - tervetuloa Vivekan 2-vuotias lv-ori Autumn Gold Duán. Kotoisammin "Ukkona" tunnettu ori saapui talliimme ja aloittaa kilpailemisen 1.12.2017.

Ulkoasu © M Layouts || Taustakuva © Bob Wick