Shav Racing

Esittely

* Shav Racing perustettiin 20.11.2017.

* Kyseessä on virtuaalitalli, eli tallia, hevosia tai henkilöitä ei ole oikeasti olemassa.

* Tallilla kasvatetaan, opetetaan, valmennetaan ja kilpailutetaan vain ja ainoastaan lämminveriravihevosia ja lämminveripeitsareita.

* Tallin omistajalla, Shavolla (VRL-00007), on toinenkin virtuaalitalli; Narrilaivan.

* Shav Racingillä on omistuksessaan 38 paikkainen ravitalli raviradalla. Raviradan läheisyydestä löytyy ulkoilutarhat, laitumet sekä metsälenkkejä.

* Shav Racingillä on lisäksi 2km päässä raviradasta toinen tila. Täältä löytyy 28 paikkainen talli sekä neljä varsapihattoa.

* Shav Racingissä eletään hevosten ehdoilla. Lähes kaikilla hevosillamme on vapaa heinä, niille räätälöidään oma ruokinta- ja liikuntasuunnitelma. Ne ulkoilevat aamusta iltaan ja pihattohevoset vuoden ympäri, samoin siitoshevoset sään salliessa. Hevoset madotetaan, kengitetään ja rokotetaan sekä niiden hampaat huolletaan säännöllisesti. Hevosia käytetään tarvittaessa läheisellä hevosklinikalla tutkimuksissa, mikäli tarve on. Lisäksi tallilla käy hevoshieroja huolehtimassa hevosten lihaksistosta ravitreenin ohella. Treenihevostemme liikunta on mahdollisimman monipuolista; ajoa, ratsastusta (koulu- ja esteratsastusta, maastoilua, hankilaukkaa, uittamista ym), uimista, juoksuttamista, perähevosena oloa ym.

Ulkoasu © M Layouts