Narrilaivan Daimon

syntynyt 1.12.2010 - 1.11.2017

Perustiedot

nimi: Narrilaivan Daimon kasvattaja: Shavo (VRL-00007), Narrilaivan
rekisterinumero: entinen omistaja:
syntymäaika: 1.12.2010 (FI) omistaja: Shavo (VRL-00007), Narrilaivan
rotu: shetlanninponi statistiikka: 199: 12-10-21 (43)
sukupuoli: ori ennätykset: 2.13,7a - m2.45,7a - 2.14,9 - m2.40,5
säkäkorkeus: 100cm voittosumma: 6 155ve
väri: cremello voitto- & toto %: 6% / 22%
muuta: VRER-Ponivalio (505p)

Luonnekuvaus ja muuta

Daimon on Narrilaivassa syntynyt suloinen vaaleanpunaisen turvan ja vaaleansiniset silmät omaava ori. Daimon on todella leikkisä ja energinen oripoika, eikä välttämättä sovellu ihan kaikkien käsiteltäväksi. Tämän orin kanssa vaaditaan vähän huumoriakin matkaan, ja kärsivällisyyttä pitää olla. Daimon on nimittäin kuitenkin nöyrä ja yritteliäs poni, joka tekee vaikka mitä kunhan ihminen osaa pyytää.

Kuten sanottu - Daimon on energinen ja leikkisä tapaus. Se leikkii väsymättä nuorten orien kanssa pihatossa, sitten se torkkuu hetken heinäkasassa pitkin pituuttaan ja jatkaa taas varsojen "pöllyttämistä". Daimon oli nuorena ihmisiäkin kohtaan vähän turhan leikkisä - ei missään nimessä ilkeä - mutta leikkisä, eikä meinannut millään ymmärtää, että ihmiset eivät halua leikkiä hevostenleikkiä edes tuollaisten pienten ponien kanssa. Nykyään Daimon uskoo jo ihmisiä, mutta sille pitää olla todella tiukka ja pitää kuri yllä. Muuten Daimon tuntee olonsa turvattomaksi ja kyselee koko ajan, kumpi on pomo. Jos Daimon hamuilee huulillaan esimerkiksi hihaa, sitä pitää heti kieltää tiukasti, koska muuten se kohta on näykkimässä leikkisästi ja se menee siitä sitten vaan rajummaksi koko ajan.

Kunhan Daimonille pitää kuria yllä ja näyttää kuka on pomo, se on mitä mukavin käsitellä. Parit maasta käsittely kerrat - seuraamiset, pysähdykset, peruutukset ja väistöt, niin tässä on aivan mainio poni! Käytävällä Daimon voi vähän leikkiä riimunnaruilla ja hamuilla kaikkia esineitä mihin yltää, mutta se seisoo kyllä ihan nätisti aloillaan - niin kauan kun paikalla on ihminen. Auta armias jos menet viideksi sekunniksi varustehuoneeseen hakemaan jotain niin tallissa alkaa kamala kuopiminen ja komentaminen että "tule takaisin!". Poni näyttää heti suloisinta puoltana kun ilmestyt varustehuoneen ovesta näkyviin, vaikka sekunti sitten se kuopi etujaloillaan betonilattiaa kuin raivotautinen. Harjauksesta Daimon ei juuri välitä - paitsi kesällä kun ötökät ovat purreet ja puremat kutiavat.. Jalkojen hoito onnistuu ihan hyvin, tosin välillä tätä pientä pässiä pitää muistuttaa, että silloin ei voi liikkua kun joku on siellä jalkojen seassa. Kaviot nousevat hyvin ja kengitys sujuu täysin ongelmitta! Samoin valjastaminen ja satulointi, pintelöinnit, suitsitus ym. - ihan ovat rutiini juttuja Daimonille. Kärryillekin ehtii hyvin hyppäämän kun laskee Daimonin vapaaksi - se ei liiku, ennen kuin käsky annetaan.

Ajaessa Daimon on aluksi vähän laiska - sillä on todella hidas käynti, eikä sekään oikein siitä kävelemisestä niin välittäisi. Sitten kun on 2-3km hölkätty ja "moottori" on lämmin ja Daimon saa vaihteen silmään niin sitten mennään eikä meinata! Daimon pitää myös heti alussa vaan laittaa reippaasti liikkeelle ja tehdä selväksi, että nyt tehdään töitä. Onneksi porukassa se innostuu aina juoksemaan ja sitä ei tarvitse patistaa - tosin se jää aina kavereita odottamaan, eikä haluaisi juosta kärjessä, mikä on tietenkin hieman ikävä piirre raviponille.... Noh, on siellä jo muutamat ykköset taulussa, että eipä hätiä mitiä! Harrastushan se poniraviurheilu vaan on.

Kuljetuskoppiin Daimon ei mielellään mene, mutta jos siellä on kaveri niin sitten kyllä seuraa ihmistä kun pyydetään. Yksinään jos sen pitää matkustaa niin se pitää kyllä liinoilla sinne vetää - ja onneksi nykyään ei tarvitse enää edes vetää, riittää että joku kävelee liinan kanssa Daimonin taakse niin se lompsii koppiin. Daimon kuitenkin matkustaa rauhassa, mutta vähän se kyllä hermoilee kopissa oloa - emmekä ymmärrä miksi. Ikinä sille ei ole mitään käynyt, mutta jostain kumman syystä sitä kammottaa olla kopissa.
Samoin raviratojen pesupaikat ja pesuhuoneet pelottavat Daimonia, vaikka kotona pesussa ei ole ongelmaa, joten usein Daimon pestään ämpäri & sieni yhdistelmän avulla raveissa, toisin kun kaverit jotka pääsevät oikein kunnon suihkuun startin jälkeen.

Vaikka pesupaikat Daimonia pelottavat radalla, niin mitään muuta se ei pelkää. Nuorena Daimon oli vähän hurja varikolla ja se huuteli ja keskittyi siellä esiintymiseen. Useimmiten se olikin jo ihan väsynyt kun lähdettiin verryttelemään. Nyt kun ollaan saatu startteja reilusti alle ja Daimon on saanut rutiinia se on rauhoittunut paljon. Se ei hillu enää varikolla huutaen ja jännittäen, vaan rentoutuu kopin takana (katokset ahdistavat Daimonia...) ja keskittää menovaiheen sitten radalle.
Startissa Daimonia ei juuri tarvitse käskeä - se juoksee kyllä, jos joku juoksee edellä tai rinnalla. Laukat ovat vähän häirinneet Daimonin poniraviuraa, mutta sehän on shettiksillä melko yleistä. Hauskaa Daimonilla tuntuu ainakin radalla olevan, joten vaikkei sen suurempia meriittejä ole vielä toistaiseksi tullut, niin jatketaan kun kerran poni tykkää.

Daimonilla harrastetaan myös ratsastamista. Se on hyvin reipas ja herkkä ratsu, eikä siksi sovellu ihan aloittelijoille. Se taitaa kuitenkin helppo C asiat ja pohkeenväistöt sujuu ravissakin ja avo- ja sulkutaivutukset onnistuu, että melko näppärä pieni pakkaus on kyseessä! Lisäksi Daimon tykkää hyppäämisestä, ja se hyppää ratana 60cm. Maastossakin Daimon käy paljon ratsastaen mm. kiipeilemässä ja laukkailemassa, ja onhan Daimonilla kilpailtu myös montélähdöissäkin. Ainoastaan vauhdikkuutensa ja herkkyytensä vuoksi se ei välttämättä aloitteleville ratsastajille tosiaan sovellu.

Sukutaulu

i. Börje SWE
bec shet 98cm
2.19,0
VIP MVA Fn, KTK-III, VRER-Ponivalio
ii. Våldsam evm
bec shet 100cm
2.18,7
iii. Spindelfobi evm
bec shet 130cm
2.17,9
iie. Tesaurus evm
vrt shet 102cm
2.20,2
ie. Dimmblá evm
vkkkrjv shet 97cm
2.22,5
iei. Förbannad evm
vkkkrjv shet 98cm
2.18,9
iee. Värnä evm
bec shet 89cm
2,25,6
e. Layra v.d. Troschield (NL)
vkkkrjv shet 101cm
2.50,1a
ei. Reptilia v.d. Vaanijer (NL)
vkk shet 97cm
evm
eii. License For Love (SE)
vkk shet 101cm
evm
eie. Rose v.d. Vaanijer (NL)
vrt shet 92cm
evm
ee. Yvette v.d. Roschield (NL)
rtkrjv shet 107cm
evm
eei. Tico v.d. Oortmarsku (NL)
rtkrjv shet 101cm
evm
eee. Vivinne v.d. Rochield (NL)
rn shet 107cm
evm

Sukuselvitys

i: Börje SWE
  Daimon isä Börje on kaikin puolin menestynyt poni. Se on tehnyt todella vakuuttavan raviponin uran: 87: 21-12-7 (40), ennätys on 2.19,0 ja voittosumma on yli 5 000veuroa! Ori onkin saanut VRER-Ponivalio arvonimen. Tämän lisäksi tämä ihastuttava, cremellon värinen sinisilmä on myös rakenteellisesti upea. Ori on ollut näyttelyissä seitsemän kertaa, ollen BIS-kehässä kuusi kertaa ja BIS1 ori on valittu kolmesti! Ori onkin palkittu VIP MVA Fn- arvonimillä ja kantakirjattu III- palkinnolla. Orilla on kahdeksan jälkeläistä, mm. o. Toy's Thomas (2.50,1), t. Viktoria (2.12,2a), t. Carbonara's KitKat (2.12,3a), o. Toy's Wilson (2.12,3a) sekä A-PONIDERBY 2016 voittaja o. Boris Go (2.29,9a).

ii: Våldsam
Ori on kilpaillut raviradoilla hienolla menestyksellä. Se on kerännyt kasaan 89 211 vSEK voittosumman ja on tikittänyt ennätyksekseen 2.18,7. Vaalea ori tunnetaan hurjasta temperamentistaan ja sen nimi tarkoittaakin suomeksi myrskyisää. Hurjan luonteinen ori. Orilla on kymmenkunta jälkeläistä, joista jokainen kantaa jonkinlaista voikkoväritystä.

iii. Spindelfobi
Spindelfobi on komea blue eyed cream - värinen ori . Ori on kilpaillut radoilla ja usean vuoden ja on voittanut 112 688 vSEK edestä pätäkkää. Sen ennätys on 2.17,9 kärryjen edessä. Spindelfobilla on 12 jälkeläistä.

ie. Tesaurus
Tesaurus on kaunis ja sirorakenteinen tamma, jonka nimi on kai jokin kuiva vitsi diblomi-insinööri omistajaltaan. Tamma on ravannut hienosti omistajan pienen tyttären kanssa ja se on kerryttänyt kassaa 46 953 vSEK edestä. Tamma jaksoi ravata kymmenen vuotiaaksi asti, ennen kuin sen kisainto hiipui kokonaan ja se päätti puolivälissä aina vaihtaa ravin käyntiin. Nykyään Tesaurus kilpailee ahkerasti valjakkoajossa jo teini-ikään yltäneen tyttösen kanssa ja on menestynyt siinä aina vaativalla tasolla asti.

ie. Dimmblá
Täämä voikonkirjava tamma on ravannut itsensä alansa huipulle ja täräyttänyt voittokassaan 103 297 kruunua ja juossut ennätyksekseen 2.22,5. Pippurinen otus on myös niittänyt mainetta ilkikurisena ja kisapaikoillakin ahkerasti karkailevana ja sekasortoa aiheuttavana villikkona, jonka vain sen pieni omistajatyttönen saa ruotuun. Tamma inhoaa miehiä ja moni herra varmasti kantaakin sen hammaskaluston kuvaa jossain ruuminosassaan.. Tammalla on kaksi jälkeläistä, jotka molemmat ovat menestyneet hienosti raviuralla.

iei. Förbannad
Komea ja tuuheaharjainen ori. Tämä upean rakenteen omaava ja upea sukuinen ori on kilpaillut aikanaan raviradoilla ja se on tienannut 92 028 vSEK . Kun ravi-ikä tuli täyteen ori siirtyi ratsu- ja valjakkopuolelle, joista jälkimmäisessä ori on suorastaan loistanut pariluokissa. Ratsupuolella ori on lähinnä mennyt koulua Helppo C-tasolla ja hypännyt pieniä esteratoja. Muutamia tuloksia on koulupuoleltakin tullut, mutta mitään huippuhetkiä ei oriin kanssa olla enää koettu raviratojen jälkeen. Jälkeläisiä sillä on kasaantunut 12 kappaletta.

iee. Värnä
Värnä on bec-värinen pullea pieni tamma, joka on lyhkäisten koipiensa kanssa kasannut kuitenkin jopa 28 172 vSEK tilille. Tamman jalat alkoivat oireilla kuuden ikävuoden jälkeen niin pahasti, että se joutui hylkäämään rakastamansa vauhtilajit. Nykyisin se viihdyttää pikku-ratsastajia pienellä maalaistallilla pippurisena ja ripeäliikkeisenä tuntiponina. Tamma on saanut elämänsä aikana kuusi jälkeläistä ja viettää nyt auvoisia ratsunpäiviään steriloituna.

e. Layra v.d. Troschield
Shavo osti Layran Alankomaista Suomeen kaksi vuotiaana. Shavo halusi uutta verta shetlanninponijalostukseensa ja nappiin meni - Layra on tehnyt Narrilaivaan toinen toistaan hienompia varsoja! Layra itse kilpaili statistiikalla 93: 7-9-11 (27), ennätykseksi jäivät 2.50,1a - 2.51,0 ja rahaa tamma juoksi 1 895ve. Vaikkei vauhti päätä huimannutkaan, niin onneksi tamma oli kaunis kuin karamelli valkoisine harjoineen ja "punaisine nenineen" (vaaleanpunainen turpa piirron ansiosta :)). Lisäksi tamma tosiaan varsoi neljä upeaa ponia: Daimonin sekä sen sisarukset: o. Narrilaivan Rubert (2.15,2), t. Narrilaivan Tilda (2.30,2a) sekä t. Narrilaivan Lucy (2.26,3a)

ei. Reptilia v.d. Vaanijer
Reptilia on Alankomaissa syntynyt 97cm korkea shetlanninponiori. Ori omaa kauniin voikon värityksen, ja se on hyväksytty jalostukseen huippupistein. Lisäksi ori on kilpaillut valjakkoajossa vaativissakin luokissa ja se on pärjännyt valjakkokilpailuissa erinomaisesti. Oriilla on monia jälkeläisiä, ja niitä on käytetty enimmäkseen näyttely- ja valjakkoponeina.

eii. License For Love
License For Love on Ruotsissa syntynyt 101cm korkea voikko shetlanninponiori. Ori hyväksyttiin jalostukseen Ruotsissa minne se jätti muutaman varsan nelivuotiaana. Ori myytiin kovalla hinnalla Tanskaan, missä se aloitti myös valjakkoponin uransa ja se hyväksyttiin Tanskassakin jalostukseen. Ori kilpaili Tanskan mestaruuksissakin valjakkoajossa ja pärjäsi hyvin, kunnes kahdeksan vuotiaana se myytiin edelleen siitosoriiksi Belgiaan. Ori oli kuitenkin edelleen hyvin kysytty mm. synnyinmaassaan Ruotsissa, Tanskassa ja Alankomaissa ja sillä on jälkeläisiä monissa maissa. Sen jälkeläiset ovat perineet sen kaunista väriä ja upeita liikkeitä, joilla pärjää valjakkoajossa - ja näyttelykehissäkin.

eie. Rose v.d. Vaanijer
Rose on vaaleanrautias 92cm korkea shetlanninponitamma. Tamma on varsonut elämänsä aikana yhteensä 11 varsaa. Se on kantakirjattu I- palkinnolle ja palkittu jälkeläisistäänkin erilaisin palkinnoin. Tamma itse ei ole koskaan kilpailluit muussa lajissa kun kauneudessa, mutta se on toiminut opetusratsuna omistajansa tyttärille ja lapsenlapsille, ja omaa kuulemma kultaisen luonteen.

ee. Yvette v.d. Roschield
Yvette on rautiaankirjava 107cm korkea shetlanninponitamma. Tamma on syntynyt Alankomaissa. Se kantakirjattiin viisivuotiaana ja se on kilpaillut kohtuullisella menestyksellä valjakkoajossa. Tamma myytiin kymmenvuotiaana Ruotsiin valjakkoponin uraansa jatkamaan sen varsottua ensin kolme varsaa Alankomaissa.

eei. Tico v.d. Oortmarsku
Tico on rautiaankirjava 101cm korkea shetlanninponiori. Tico on kantakirjattu kolmevuotiaana ja sen vuoden päivät menee valmistuessa suuriin näyttelyihin. Ori on käynyt kotimaidensa lisäksi Tanskassa, Belgiassa sekä eteläisessä Ruotsissa kahmimassa BIS- titteleitä shetlanninponien näyttelyissä. Ori on palkittu jälkeläisistään ja se periyttää erityisen hyvää ravia jälkeläisilleen.

eee. Vivinne v.d. Rochield
Vivinne on Alankomaissa syntynyt ruunikko shetlanninponitamma, jolla korkeutta on 107cm. Vivinnellä on 10 jälkeläistä ja tamma on kantakirjattu sekä muutenkin kovissa näyttelyluokissa keskivaiheille sijoittunut kaunis ponitamma. Tamma itse ei ollut mikään suuri näyttelytähti, mutta neljä sen orijälkeläistä on niittänyt mainetta näyttelyissä. Lisäksi kaksi sen tammajälkeläistä on pärjännyt näyttelyissä hyvin.

Jälkikasvu

11.05.2013 o. NARRILAIVAN DARIUS enn. 2.13,3a
vs. 6 128ve
VRER-Ponivalio (515p) (e. Dackrizia Luned)
15.05.2013 t. NARRILAIVAN DIANA enn. 2.22,2a
vs. 5 343ve
VRER-Ponivalio (520p) (e. Octavia TUM)
01.08.2016 t. SØLV'S SHOCKED enn. 2.14,6
vs. 5 325ve
Ruskon Minikiituri 4/17
Nuorten katsaus 2. 10/17
Master-division 1. 11/17
(e. Spock Or Shock)
16.08.2016 t. NARRILAIVAN FRIENDLY enn. 2.17,6a
vs. 2 705ve
Nuorten Tammikatsaus 1. 2017 (e. Frenzy v.d. Bjeevmk)
09.03.2017 t. AMALIA DUÁN enn. 2.30,1a
vs. 2 460ve
- (e. Amelina Duán)

Kilpamenestys

3-VUOTISKAUSI: stat: 3: 0-1-0 (1), enn. epärealistia aikoja, vs. 120ve
19.10.11 Valtaria - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/12 (epäreal.aika) 20ve
21.10.11 Valtaria - Ryh.ajo 1100m - sija: 12/12 (epäreal.aika)
23.10.11 Valtaria - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/12 (epäreak.aika) 100ve

4-VUOTISKAUSI: stat: 17: 1-1-4 (6), enn. 3.31,7a - 3.11,6, vs. 700ve
05.11.11 Kiin Kartano - Tas.ajo 1100m - sija: 3/5 (epäreal.aika) 120ve
06.11.11 Kiin Kartano - Tas.ajo 1100m - sija: 3/5 (epäreal.aika) 120ve
08.11.11 Kiin Kartano - Tas.ajo 1100m - sija: 3/5 (epäreal.aika) 120ve
09.11.11 Kiin Kartano - Tas.ajo 1100m - sija: 4/5 (epäreal.aika) 60ve
13.11.11 Narrilaivan - Tas.ajo 1600m - sija: 5/6 (3.19,0x)
13.11.11 Lita Racehorses - Tas.ajo 1100m - sija: 4/7 (3.11,6ly) 20ve
20.11.11 Narrilaivan - Tas.ajo 1600m - sija: 1/6! (3.18,0) 100ve
26.11.11 Narrilaivan - Tas.ajo 1600m - HLL
27.11.11 Lita Racehorses - Tas.ajo 1100m - sija: 5/6 (3.25,9ly)
31.11.11 Starberry - Ryh.ajo 1600m - sija: 2/8 (epäreaik.aika) 100ve
31.11.11 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 4/5 (3.31,7ax) 20ve
03.12.11 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 11/13 (3.27,9x)
09.12.11 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 3/10 (3.21,7) 30ve
11.12.11 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 12/13 (3.26,8x)
15.12.11 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/9 (3.21,5) 10ve
20.12.11 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - HLL
22.12.11 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 7/9 (3.19,3x)

5-VUOTISKAUSI: stat: 18: 3-1-0 (4), enn. 3.10,5, vs. 440ve
20.01.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/11 (3.17,7) 10ve
21.01.12 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 1/5! (3.10,5) 100ve
24.01.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 11/11 (3.17,9x)
28.01.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 1/11! (3.15,4) 100ve
07.02.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 2/8 (3.11,0) 50ve
11.02.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 1/11! (3.13,7) 100ve
13.02.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/8 (3.12,9xx)
16.02.12 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 8/16 (3.14,9 x) 50ve
19.02.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 10/11 (3.20,1xx)
24.02.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 7/8 (3.12,1x)
28.02.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 6/7 (3.14,4x)
01.03.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/16 (3.11,6x) 10ve
12.03.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 4/16 (3.13,6) 20ve
17.03.12 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 6/8 (3.19,1 xx)
18.03.12 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 5/8 (3.17,0)
19.03.12 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 7/8 (3.17,2)
25.03.12 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 8/11 (3.13,8)
27.03.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 11/16 (3.14,1x)

6-VUOTISKAUSI: stat: 8: 0-0-1 (1), enn. 2.54,4, vs. 70ve
03.05.12 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 9/11 (3.13,6)
09.05.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/8 (3.01,7)
16.05.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 7/8 (3.01,0xx)
20.05.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 4/8 (3.00,3) 20ve
28.05.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 8/12 (3.05,0x)
12.06.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - HLL
21.06.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 4/6 (2.56,1) 20ve
30.06.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 3/12 (2.54,4) 30ve

7-VUOTISKAUSI: stat: 6: 0-0-2 (2), enn. 2.54,0a - 2.50,4, vs. 72ve
08.07.2012 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 3/10 (2.55,4) 30ve
12.07.12 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/10 (2.54,0ax) 30ve
24.07.12 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1100m - HLL
29.09.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 6/16 (2.50,4) 12ve
13.10.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - HKÄ
00.10.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 6/7 (2.55,9xx)

8-VUOTISKAUSI: stat: 1: 1-0-0 (1), enn. 2.56,1, vs. 120ve
11.11.12 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 1/8! (2.56,1) 120ve

9-VUOTISKAUSI: stat: 3: 0-0-0 (0), enn. 3.02,1a - 2.49,0, vs. 10ve
25.01.13 Duán Stable - Ryh.ajo 1600m - sija: 9/11 (3.02,1axx)
30.05.13 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1100m - HLL
30.05.13 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/9 (2.49,0) 10ve

10-VUOTISKAUSI: stat: 21: 0-0-2 (2), enn. 2.49,3a - 2.40,2 - m2.57,4a, vs. 485ve
19.10.15 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/7 (2.54,4ly)
25.10.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/12 (2.55,1x) 10ve
28.10.15 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/9 (2.59,1axx)
30.10.15 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/12 (2.49,3aly) 25ve
08.11.15 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - HLL
14.11.15 Ruskolilja - Tas.ajo 110m - sija: 5/5 (2.51,4ly)
15.11.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 7/16 (2.47,2) 10ve
21.11.15 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1100m - HPL
22.11.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 7/16 (2.43,9) 10ve
23.11.15 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 6/16 (2.56,2) 50ve
27.11.15 Kerystonin Kartano - MONTÉ, Ryh.ajo 1609m - sija: 10/11 (m2.57,4aly)
30.11.15 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 3/16 (2.51,4) 200ve
01.12.15 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - HML
06.12.15 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 15/16 (2.51,4x)
12.12.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 9/16 (2.45,3)
13.12.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 3/12 (2.41,2) 100ve
18.12.15 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 12/16 (2.50,4)
19.12.15 Ravitalli Salta - Tas.ajo 1100m - HVA
20.12.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 6/16 (2.45,2) 10ve
23.12.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - HLL
27.12.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 4/15 (2.40,2) 70ve

11-VUOTISKAUSI: stat: 9: 1-1-0 (2), enn. 2.37,8a - 2.35,6 - m2.57,4, vs. 300ve
03.01.16 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1100m - sija: 11/13 (m2.57,4x)
03.01.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1600m - sija: 10/12 (2.44,5x)
12.01.15 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 4/13 (2.36,2ly) 20ve
13.01.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 4/8 (2.38,6a) 30ve
14.01.16 Ruskolilja - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/9 (2.39,2alyx)
15.01.16 Kuolemanpaikka - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/11! (2.43,2alyx) 150ve
16.01.16 Loimulehto - Tas.ajo 1600m - sija: 8/16 (2.35,6ly) 20ve
17.01.16 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 7/10 (2.44,5ly)
29.01.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/12 (2.37,8a) 80ve

12-VUOTISKAUSI: stat: 10: 1-0-1 (2), enn. 2.32,5a - 2.36,2 - m2.48,0a, vs. 430ve
02.02.16 Kerystone - Ryh.ajo 1100m - sija: 10/11 (2.37,3alyx)
02.02.16 Kerystone - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 9/11 (m2.48,0aly)
07.02.16 Duán Stable - Ryh.ajo 1600m - sija: 1/12! (2.35,4aly) 250ve
10.02.16 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 4/11 (2.36,2lyx) 40ve
14.02.16 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 7/13 (2.38,2ly) 30ve
10.02.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 10/12 (2.34,0a)
18.02.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 5/12 (2.32,5a) 30ve
19.02.16 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 9/11 (2.31,8lyx)
22.06.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 6/12 (2.33,0a) 30ve
24.02.16 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 3/10 (2.39,8lyx) 50ve

13-VUOTISKAUSI: stat: 8: 0-1-2 (3), enn. 2.33,2a - 2.30,5 - m2.41,1, vs. 475ve
10.03.16 Ruskolilja - Tas.ajo 1100m - sija: 3/14 (2.30,5) 70ve
12.03.16 Kerystone - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/12 (2.35,4a)
13.03.16 Ruskolilja - Tas.ajo 1100m - sija: 6/10 (2.37,3)
14.03.16 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - sija: 9/12 (2.34,6a)
18.03.16 Rt Salta - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/10 (2.33,2a) 15ve
26.03.16 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 3/15 (2.35,1) 90ve
28.03.16 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 9/15 (2.36,3x)
29.03.16 Aken Ravitalli - Narrilaivan Maahiainen muistajo, MONTÉ, Tas.ajo 1100m - sija: 2/12 (m2.41,1) 300ve

14-VUOTISKAUSI: stat: 10: 1-1-1 (3), enn. 2.24,1a - 2.34,2, vs. 415ve
09.04.16 Snilli Trotters - Tas.ajo 1600m - sija: 11/14 (2.34,4x)
10.04.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/11 (2.27,8a)
10.04.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - HLL
13.04.16 Repola - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/11 (2.32,4a) 20ve
14.04.16 Repola - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/11 (2.30,4axx) 100ve
14.04.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/11 (2.24,1a) 70ve
16.04.16 Kuolemanpaikka - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/8! (2.25,1a) 200ve
17.04.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 7/11 (2.34,2x)
18.04.16 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/12 (2.35,1a) 25ve
30.04.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - HPL

15-VUOTISKAUSI: stat: 10: 0-0-0 (0), enn. 2.22,4a - 2.23,2, vs. 340ve
01.05.16 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 5/16 (2.27,2x) 260ve
15.05.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 7/14 (2.28,2x) 20ve
22.05.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/7 (2.25,4ax)
29.05.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 12/15 (2.23,2x)
01.06.16 VRKK - Ryh.ajo 1600m - HLL
03.06.16 VRKK - Ryh.ajo 1600m - sija: 8/9 (2.25,4ax)
05.06.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - HLL
06.06.16 VRKK - Ryh.ajo 1600m - sija: 4/9 (2.22,4a) 60ve
08.06.16 VRKK - Ryh.ajo 1600m - sija: 7/9 (2.23,3a)
11.06.16 VRKK - Ryh.ajo 1600m - sija: 6/9 (2.24,3a)

16-VUOTISKAUSI: stat: 21: 1-0-2 (3), enn. 2.17,4a - 2.18,4, vs. 438ve
11.06.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 8/12 (2.24,9a)
11.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 6/7 (2.22,2)
15.06.16 SpeedUp - Ryh.ajo 1609m - sija: 5/10 (2.20,5a) 8ve
17.06.16 Loimulehto - Tas.ajo 1600m - sija: 8/14 (2.18,4)
17.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 11/16 (2.26,4)
18.06.16 Loimulehto - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/10 (2.17,5a) 80ve
19.06.16 Loimulehto - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/10 (2.17,4a) 80ve
19.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 14/16 (2.23,3)
20.06.16 Kerystone - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/10 (2.24,8a)
22.06.16 Narrilaivan - Monté, Ryh.ajo 1600m - HLL
24.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 10/16 (2.22,4)
26.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 4/16 (2.20,2xx) 60ve
26.06.16 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/12! (2.20,1a) 150ve
30.06.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 11/16 (2.24,9x)
20.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 13/16 (2.29,4)
21.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 12/16 (2.28,4)
22.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 7/16 (2.27,1) 30ve
23.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 5/16 (2.27,3) 30ve
24.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 10/16 (2.27,1xx)
25.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1100m - HLL
26.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 8/16 (2.27,4)

17-VUOTISKAUSI: stat: 15: 2-0-2 (4), enn. 2.19,4a - 2.15,0, vs. 630ve
05.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/10 (2.23,3ax) 60ve
10.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/10 (2.24,6axx) 60ve
15.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - K
14.07.16 Starberry - Tas.ajo 1600m - sija: 10/11 (2.24,5)
15.07.16 SpeedUp - Ryh.ajo 1609m - sija: 9/12 (2.27,2a)
16.07.16 Kerystone - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/11 (2.19,4a)
17.07.16 Starberry - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/6 (2.20,3a) 30ve
02.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 13/16 (2.17,1)
08.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 1/16! (2.15,0) 200ve
14.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 10/16 (2.15,6)
19.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 14/16 (2.17,2x)
23.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 4/16 (2.15,7) 30ve
27.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 9/16 (2.16,2)
20.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 10/10 (2.26,4axx)
25.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/12! (2.24,1a) 250ve

18-VUOTISKAUSI: stat: 39: 1-4-4 (9), enn. 2.13,7a - m2.45,7a - 2.14,9 - m2.40,5, vs. 1 110ve
03.08.16 SpeedUp - Ryh.ajo 1609m - sija: 5/11 (2.20,2a) 10ve
05.08.16 Starberry - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/8 (2.16,5a)
13.02.17 Rt Salta - Tas.ajo 1100m, Monté - sija: 3/13 (2.40,5m) 25ve
14.02.17 Duán Stable - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/8 (2.24,3a) 90ve
18.02.17 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 6/9 (2.20,7)
23.02.17 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 7/10 (2.20,7x)
28.02.17 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 8/10 (2.20,7)
28.02.17 Narrilaivan - Narrilaivan Jäätöpöttäjäkuningas 2017, Ryh.ajo 1600m - HLL
11.02.17 Aken Ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/7 (2.29,0a)
18.02.17 Duán Stable - Ryh.ajo 1100m - sija: 11/12 (2.23,8a)
19.02.17 Aken Ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 9/12 (2.31,3a)
27.02.17 Aken Ravitalli - MONTÉ, Tas.ajo 1100m - sija: 6/14 (m2.57,9) 50ve
22.02.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 13/14 (2.25,3)
10.03.17 Narrilaivan - Tas.ajo 1600m - sija: 9/10 (2.19,7xx)
15.03.17 Narrilaivan - Tas.ajo 1600m - HLL
15.03.17 Aken Ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/10 (2.29,6a) 200ve
16.03.17 Rt Salta - Tas.ajo 1609m - sija: 2/10 (2.18,7) 60ve
17.03.17 Duán Stable - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/11 (2.18,4a) 30ve
20.03.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 7/12 (2.20,8ax)
25.03.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 3/12 (2.15,2a) 50ve
13.04.17 Snilli Trotters - Tas.ajo 1100m - sija: 1/16! (2.16,3) 180ve
18.04.17 VRRK, misery. - Tas.ajo 1100m - sija: 5/11 (2.14,9) 25ve
04.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - HLL
08.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/12 (2.13,7a) 150ve
12.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/12 (2.17,7axx) 25ve
18.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 8/12 (2.17,7ax)
24.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 8/12 (2.17,8ax)
27.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/12 (2.15,4ax) 25ve
20.04.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 5/12 (2.20,4) 15ve
22.04.17 Aken Ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 11/12 (2.26,0a)
23.04.17 Aken Ravitalli - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 7/10 (m2.45,7a)
28.04.17 Snilli Trotters - Tas.ajo 1100m - sija: 13/14 (2.18,7xx)
04.05.17 VRKK-misery - Tas.ajo 1600m - sija: 3/16 (2.15,4x) 75ve
08.05.17 VRKK-misery - Tas.ajo 1600m - sija: 3/16 (2.15,5x) 75ve
10.05.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 6/11 (2.28,2) 15ve
01.05.17 Aken ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 11/12 (2.31,6a)
20.05.17 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/12 (2.13,1a) 10ve
22.05.17 Duán Stable - MONTÉ, Tas.ajo 1100m - sija: 12/13 (m2.49,4)
26.05.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 9/13 (2.22,5)

Ulkoasu © M Layouts, muutokset Shavo
All rights reserved. Kaikki oikeudet pidätetään.