Narrilaivan Diana

syntynyt 15.5.2013 - kuollut 1.11.2017

VRER-Ponivalio (520p)

Perustiedot

nimi: Narrilaivan Diana kasvattaja: Shavo VRL-00007, Narrilaivan
rekisterinumero: VH- entinen omistaja: -
syntymäaika: 15.5.2013 (FI) omistaja: Shavo VRL-00007, Narrilaivan
rotu: shetlanninponi statistiikka: 174: 14-11-14 (39 totosijaa)
sukupuoli: tamma ennätykset: 2.22,2a - m2.30,7a - 2.23,5 - m2.28,2
säkäkorkeus: 107cm voittosumma: 5 343ve
väri: voikko voitto- & toto %: 8% / 22%
muuta: -

Luonnekuvaus

  Diana vietti meillä varsin normaalin varsa-ajan. Se syntyi toukokuussa, joten hetken aikaa se joutui tarhailemaan emänsä kanssa hiekkatarhassa. Kesäkuun alussa shettistammamme laskettiin varsoineen laitumille, ja sinne se pieni Diana tyttökin meni. Diana oli jo varsana todella sosiaalinen ja leikkisä. Se leikki muiden varsojen kanssa innokkaasti. Ihmisiäkin kohtaan se oli jo varsana todella utelias - tuli aina rapsutettavaksi ja hamuili t-paidan helmaa nysähampaillaan.

  Diana muutti syksyllä pihattoon muiden varsojen kanssa, ja sen "ponikoulu" jatkui. Dianan kanssa kaikki sujui tosin hienosti - kiinni ottamiset, talutusharjoitukset, harjaukset, jalkojen nostot, lastausharjoitukset ym. Diana oppi kaiken nopeasti ja helposti. Yksivuotiskeväänä sitä jo vähän ohjasajeltiin, ja kesän se vietti ponilaumassa. Yksivuotissyksynä jatkettiin varovaisesti ohjasajoa, ja kaksivuotiskeväänä soviteltiin kärryjä perään. Diana ei välittänyt siitä mitään - veti kärryjä perässään kuin vanha tekijä. Dianalla on aina ollut hyvä suhde ihmisiin joten se tekee melkein mitä vain ihmiset siltä pyytävät.
  Kaksivuotiskesän Diana vietti vielä laitumella muiden varsojen kanssa leikkien. Syksyllä sitä sitten alettiin vähän ajamaan enemmän - eli kaksi kertaa viikossa. Muuten se toimi poniravikoulussa harjoitteluponina - harjattavana, pintelöitävän, loimitettiin eri loimilla ym. Nuoresta iästä huolimatta Diana seisoi käytävällä aina nätisti paikoillaan. Se suorastaan rakasti pientä ihanaa fanijoukkoaan.

  Kolmevuotiskeväänä Dianaa alettiin sitten treenaamaan enemmän. Tamma otti vielä ison kasvupyrähdyksen, joten se ei startannut kun kolmesti kolmevuotiskautenaan myöhään talvella. Paras tulo oli kolmannessa startissa 3. sija ajalla 3.23,0a - tammalla oli ehkä edelleen hieman balanssi hakusessa kasvun takia, mutta Diana osoitti heti että se haluaa juosta kilpaa ja se tykkää siitä.

  Diana jatkoi raviuraansa aina 15-vuotiaaksi saakka. Tamma kulki aina ajaessa omalla moottorilla eteenpäin, koskaan sitä ei tarvinnut hoputtaa. Se oli mitä mukavin poni ajaa - herkkäsuinen ja yhteistyöhaluinen. Se ei koskaan pöllöillyt mitään ajaessa. Se ei kertaakaan poikennut tieltä ajaessa, vaan meni minne pyydettiin. Maastolenkeilläkin treenatessa se ei koskaan säikkynyt mitään ja sille pystyivät ihan pienetkin lapset ajamaan (aikuinen tottakai oli mukana koppakärryillä aina). Diana onkin opettanut suuren joukon lapsia poniraviurheilun saloihin. Poniravikoulussamme piti välillä arpoa, kuka saa Dianalla ajaa.
  Radalla Diana oli myös hyvä ja kiltti ajaa - vaikak se antoi aina kaikkensa ja meni kovaakin - onhan sen ennätys 2.22,2a - se ei kuitenkaan koskaan ollut paha ajaa. Se ei painanut ohjille liikaa, se ei ryöstänyt, hypellyt sinne tänne tai mitään. Se meni eteenpäin juuri sitä vauhtia kun kuski siltä pyysi. Mieluitenhan se tottakai meni täyttä ravia korvat tötteröllä - mutta sen kanssa onnistuivat kyllä hiljaiset hölkkälenkitkin radalla, kun pieni 6-vuotias poika ajoi ensi kertaa kärryillä :)

  Dianalla on myös ratsastettu, tietenkin. Ratsukoulutus aloitettiin kaksivuotiaaana totuttamalla Dianaa satulaan. Nojailtiin selkään ja heilutettiin käsiä selän päällä. Tapansa mukaan Diana ei ollut siitä moksiskaan. Selkään mentiin tosin vasta viisivuotiskeväänä Dianan kasvaessa melko pitkään. Diana tottui ratsastajaan heti ja siitä tuli - tapansa mukaan - yksi halutuimmista ratsuponeistamme. Diana on opettanut monta lasta ratsastamaan poneja kauniisti ja herkin avuin. Sillä vaikka Diana antaakin paljon ratsastajalle anteeksi, se osaa toimia myös pienimmistäkin pohkeen puristuksista ja pidätteistä. Diana osaa kaikki kolme askellajia, peruutukset, pysähdykset, pohkeenväistön, avot ja sulut. Lisäksi se hyppelee esteitä 70cm korkeudella ratsastajat selässään.

  Diana on aina luottanut ihmisiin, ja siksi sen kanssa ei maastossa ole ongelmia. Ei ratsain eikä ajaen. Jos Diana vähänkin epäröi mennä esimerkiksi jonkin sillan yli, riittää että ihminen pyytää ja kehoittaa tammaa hieman äänellä.

  Eläinlääkärin käynnit, kengitykset ym. - kaikki menee hyvin. Ravipaikoilla, näyttelyissä ym. Diana sopii vaikka lastenkin käsiin.

  Lyhyesti sanottuna Diana on täyden kympin poni. Jokaisen kasvattajan unelma - täydellinen emätamma, ja ihanteellinen lastenponi.

Kirjoittanut omistaja, Shavo

Sukutaulu

i. Narrilaivan Daimon
bech shet 100cm
2.13,7a - 2.14,9
VRER-Ponivalio (505p)
ii. Börje SWE
bec shet 98cm
2.19,0
VIP MVA Fn, KTK-III
SHLA-I
VRER-Ponivalio
ie. Layra v.d. Troschield
shet vkkkjrv 106cm
2.50,1a
e. Octavia TUM
rt shet 107cm
2.41,0a - 2.44,7
ei. Thomas SWE
rt shet 107cm
2.17,3a - 2.19,2
A-ponimestaruus 2007 3. sija
A-ponien montémestari 2007
RL-II
ee. Odyseia
mrn shet 100cm
2.11,0a - 2.16,8

Sukuselvitys

Isä: Narrilaivan Daimon
  Daimon on Narrilaivassa 1.12.2010 syntynyt cremellon värinen shetlanninponiori. Korkeutta oriilla oli 100cm. Daimon oli melko kiltti tapaus oriiksi. Melko hyvä ajaa, ja todella hyvä raviponi. Ori juoksi 199 starttia totosijoin: 12-10-21. Lisäksi oriin ennätykset 2.13,7a - 2.14,9 kertonevat, että vauhtia kyllä löytyi. Ori juoksi kilpaa täydet 15 vuotta eli kolmevuotiaasta aina 18 vuotiaaksi saakka.
  Dianan lisäksi Daimonilla on jälkeläisissä mm. ori Narrilaivan Darius (VRER-Ponivalio, enn. 2.13,3a), tamma Sølv's Shocked (enn. 2.25,2a), tamma Narrilaivan Friendly (enn. 2.17,6a) sekä tamma Amalia Duán (enn. 2.31,2l).

Isänisä: Börje SWE
Börje on 6.6.2006 Ruotsissa syntynyt cremello shetlanninponiori jolla korkeutta oli 98cm. Ori oli sen omistana, Ros.in, silmäterä. Ori juoksi kuusi kautta kilpaa ja yhteensä 87 starttia joista peräti 21 voittoa! Totosijat yhteensä 21-12-7! Ennätykseksi jäi 2.19,0.
Börje on palkittu VIP MVA Fn - arvonimillä ja kantakirjattu III- palkinnolla. Lisäksi se on palkittu SHLA-I palkinnolla ja se on saavuttanut VRER-Ponivalio arvonimen.
Börjellä on Dianan isän, Daimonin lisäksi, jälkeläisinä mm. ori Toy's Thomas (2.16,3a), tamma Viktoria (2.09,1, A-ponien Montémestaruus 3. 2017), Carbonara's Kitkat (2.12,3a), To's Willson (2.12,3a), Boris Go (A-ponien Derbyvoittaja 2016).

Isänisänisä: Våldsam
Börjen isä on komea valkovoikko ori Våldsam. Ori on kilpaillut raviradoilla hienolla menestyksellä. Se on kerännyt kasaan 89 211 vSEK voittosumman ja on tikittänyt ennätyksekseen 2.18,7. Vaalea ori tunnetaan hurjasta temperamentistaan ja sen nimi tarkoittaakin suomeksi myrskyisää. Näemmä Börje on perinyt hurjan luonteensa isältään. Orilla on kymmenkunta jälkeläistä, joista jokainen kantaa jonkinlaista voikkoväritystä.
&cop; Ros. lupa käyttää sukuselvityksessä kysytty

Isänisänemä: Dimmblá
Voikonkirjava tamma on ravannut itsensä alansa huipulle ja täräyttänyt voittokassaan 103 297 kruunua ja juossut ennätyksekseen 2.22,5. Pippurinen otus on myös niittänyt mainetta ilkikurisena ja kisapaikoillakin ahkerasti karkailevana ja sekasortoa aiheuttavana villikkona, jonka vain sen pieni omistajatyttönen saa ruotuun. Tamma inhoaa miehiä ja moni herra varmasti kantaakin sen hammaskaluston kuvaa jossain ruuminosassaan.. Tammalla on kaksi jälkeläistä, jotka molemmat ovat menestyneet hienosti raviuralla.
&cop; Ros. lupa käyttää sukuselvityksessä kysytty

Isänemä: Layra v.d. Troschield
Layra on oma tuontiponini. Toin sen Alankomaista v. 2009 vahvituseksi ponikasvatukseeni. Näytttelylinjaisesta suvustaan huolimatta Layra juoksi hienosti kilpaa 93 starttia totosijoin 7-9-11! Ennätyksiksi jäi 2.50,1a - 2.51,0.
Layran ennätykset eivät välttämättä päätä huimanneet, mutta se kyllä teki työnsä raviponijalostuksessa. Dianan isän, Daimon, lisäksi Layra jätti raviponit: o. Narrilaivan Rubert (2.11,2a, VRER-Ponivalio), tamma Narrilaivan Tilda (2.21,2a, KTK-III) ja tamma Narrilaivan Lucy (2.15,0).

Isänemänisä: Reptilia v.d. Vaanijer
Reptilia on Alankomaiss vaikuttanut komea voikko shetlanninponiori. Se hyväksyttiin kolmevuotiaana jalostukseen. Reptilia on pärjännyt Alankomaissa isoissakin näyttelyissä upeasti, ja se on kunnostautunut myös valjakkoajoluokissa omistajansa kanssa.
Reptiliaa on käytetty melko paljon jalostuksessa Alankomaissa, mutta sillä on jalostukseen hyväksyttyjä jälkeläisiä myös Belgiassa, Saksassa ja Tanskassa.

Isänemänemä: Yvette v.d. Roschield
Yvette on Alankomaissa vaikuttanut rautiaankirjava tamma, jolla korkeutta on 107cm. Tamma palkittiin hyvin pistein jo kolmevuotiaana, ja se kävi vielä kahdeksanvuotiaana korottamassa näyttelypisteitään. Tammalla on yhteensä kahdeksan jälkeläistä, joista kaksi oria on hyväksytty jalostukseen Alankomaissa ja toinen myös Ruotsissa. Sen tammajälkeläiset ovat jättäneet hyviä näyttely- ja valjakkoponeja Alankomaihin, Belgiaan ja Ruotsiin.

Emä: Octavia TUM
Octavia TUM oli 107cm korkea kaunis, rautiaan värinen shetlanninponitamma. Tamman on kasvattanut Paula K. Sagatum Trottersissa jossa kasvatettiin hienoja ravihevosia- ja poneja 2000- luvun loppu puolella.
Octavia juoksi itse 74 ravistarttia totosijoin 9-7-11. Ennätyksiksi jäi 2.41,0a - 2.44,7.
Tamma jätti Dianan lisäksi kaksi muuta varsaa: oriin nimeltä Narrilaivan Oliver sekä tamman nimeltä Narrilaivan Viviena (2.45,4a). Octavian varsoista parhaiten on pärjännyt Diana.

Emänisä: Thomas SWE
Thomas SWE oli aikansa parhaimpia raviponeja. 107cm korkea komea punarautias ori ehdottomasti yksi parhaista poneista vuosina 2006-2007. Näistä kertovat monet meriitit, ja mm. A-ponimestaruuden 3. sija vuonna 2007, Montémestaruus vuodelta 2007. Lisäksi ori valittiin Ravilistan raviäänestyksessä vuoden poniravurioriiksi 2007 ja äänestettiin vuoden 2007 Ravigaalassa Vuoden parhaaksi A-poniksi.
Ori starttasi yhteensä 135 kertaa totosijoin 22-22-8! Oriin ennätykseksi jäi 2.17,3a.
Oriilla on Octavia TUM:in lisäksi kuusi muuta jälkeläistä, mutta näin vuonna 2017 kellään muulla ei ole sivuja, kun Dianan emällä Octavialla. Allekirjoittaneella ei ole tietoa, onko oriin suku jatkunut nykypäivään muuta kautta.

Emänisänisä: Tom SWE
Tom on Ruotsissa syntynyt shetlanninponiori. Ori pärjäsi hyvin raveissa ja näyttelyissä, ja sitä käytettiin myös paljon jalostuksessa erityisesti ravipuolella. Sen jälkeläiset ovat menestyneet myös valjakkopuolella.

Emänisänemä: Annina SWE
Niin ikään Annina SWE on Ruotsissa syntynyt. Se kilpaili nuorena muutaman kerran poniraveissa. Tammalla ei kuitenkaan fysiikka riittänyt raviponin rooliin. Sen jälkeläiset kuitenkin ovat poniraveissa mainetta riittäneet ja jalat ovat kestäneet, onhan Dianan emänisä Thomaskin juossut peräti 135 starttia.

Emänemä: Odyseia
Odyseia on Paula K:n Ruotsista tuoma shetlanninponitamma. 100cm korkea mustanruunikko tamma kilpaili poniraveissa statistiikalla 59: 6-7-8. Ennätyksiksi jäi upeat 2.11,0a ja 2.16,8!
Odyseialla on Octavian lisäksi kolme muuta jälkeläistä, mutta allekirjoittaneella ei ole tietoa onko suku jatkunut muuta kautta, koska muilla Odyseian jälkeläisillä ei enää ole sivuja olemassa.

Emänemänisä: Målle
Målle on Ruotsissa syntynyt ja vaikuttanut ori. Tietoa oriista ei juuri ole muuta, kun ennätykset 2.19,2a ja 2.20,2ly.

Emänemänemä: Sirke
Sirke on Ruotsissa syntynyt ja vaikuttanut tamma. Tietoa tammasta ei juuri ole saatavilla, paitsi ennätykset 2.19,2a ja 2.12,9.

Jälkikasvu

03.12.2013 o. NARRILAIVAN DYNAMIT 2.30,3a
3 010ve
- (i. Miroman Luned)
16.08.2016 o. NARRILAIVAN IKIAIKA 2.25,4a
1 740ve
Nuorten Tammikatsaus 2. sija (i. Narrilaivan Ikaros)

Kilpamenestys

3-VUOTISKAUSI: stat: 3: 0-0-1 (1), enn. 3.23,0a - 3.26,1, vs. 50ve
19.10.15 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 4/13 (3.26,1ly) 20ve
25.10.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - HLL
28.10.15 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/8 (3.23,0a) 30ve

4-VUOTISKAUSI: stat: 15: 0-1-1 (2), enn. 2-59,2a - 2.58,9, vs. 275ve
08.11.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 8/9 (3.25,0x)
13.11.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 4/11 (3.11,8) 20ve
15.11.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - HLL
22.11.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 11/16 (3.09,6xx)
23.11.15 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 8/11 (3.04,1)
01.12.15 Snilli Trotters - Tas.ajo 1100m - sija: 4/14 (25ve)
06.12.15 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 10/11 (3.06,5xx)
12.12.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 4/10 (3.11,2) 20ve
13.12.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 3/9 (3.00,3ax) 50ve
18.12.15 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 7/13 (3.03,6) 40ve
19.12.15 Ravitalli Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 2/10 (3.07,aly) 40ve
20.12.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/12 (3.02,6x) 10ve
20.12.15 Kerystone - Ryh.ajo 1600m - sija: 3/11 (3.02,3a) 40ve
23.12.15 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/11 (2.59,2ax) 30ve
27.12.15 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 12/14 (2.58,9x)

5-VUOTISKAUSI: stat: 9: 0-1-1 (2), enn. 2.58,7a - 2.56,3, vs. 200ve
03.01.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 2/8 (2.58,9) 70ve
12.01.15 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 5/11 (2.59,4alyx) 5ve
13.01.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/8 (2.58,7a) 25ve
14.01.16 Ruskolilja - Ryh.ajo 1100m - HML
15.01.16 Kuolemanpaikka - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/8 (3.03,4aly) 60ve
16.01.16 Loimulehto - Tas.ajo 1600m - sija: 9/16 (2.56,3ly)
17.01.16 Duán Stable - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/10 (2.59,4aly) 40ve
22.01.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 8/13 (2.59,9)
29.01.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/12 (3.10,6ax)

6-VUOTISKAUSI: stat: 11: 2-1-1 (4), enn. 2.47,2a - 2.58,1, vs. 448ve
02.02.16 Kerystone - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/10 (3.00,1alyx) 8ve
02.02.16 Kerystone - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 9/11 (m3.06,3aly)
07.02.16 Duán Stable - Ryh.ajo 1600m - sija: 1/11! (2.47,2alyxx) 250ve
10.02.16 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 4/10 (3.01,2lyx) 20ve
14.02.16 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 4/7 (2.58,5lyxx) 20ve
16.02.16 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 1/15! (2.58,1ly) 100ve
10.02.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - HPL
18.02.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 8/12 (2.55,1a)
19.02.16 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 7/10 (2.59,3lyx)
22.06.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 2/12 (2.51,6a) 20ve
24.02.16 Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 3/10 (3.13,8ly) 30ve

7-VUOTISKAUSI: stat: 7: 2-0-0 (2), enn. 2.49,1a - 2.48,9, vs. 270ve
10.03.16 Ruskolilja - Tas.ajo 1100m - sija: 4/15 (2.53,4) 40ve
12.03.16 Kerystone - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/12! (2.49,1a) 80ve
13.03.16 Ruskolilja - Tas.ajo 1100m - sija: 1/13! (2.52,3) 150ve
14.03.16 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/12 (2.55,2a)
18.03.16 Rt Salta - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/12 (2.57,4a)
26.03.16 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 14/16 (2.49,5)
28.03.16 Savitaival - Tas.ajo 1100m - sija: 9/16 (2.48,9)

8-VUOTISKAUSI: stat: 10: 2-1-2 (5), enn. 2.40,4a - 2.41,1, vs. 430ve
09.04.16 Snilli Trotters - Tas.ajo 1600m - sija: 1/10! (2.41,1) 100ve
10.04.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/11 (2.42,9a) 80ve
10.04.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 8/12 (2.45,5)
13.04.16 Repola - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/11! (2.44,2ax) 150ve
14.04.16 Repola - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/11 (2.53,5a)
14.04.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/12 (2.41,7a) 30ve
16.04.16 Kuolemanpaikka - Ryh.ajo 1100m - sija: 9/10 (2.57,1a)
17.04.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 3/12 (2.43,3x) 40ve
18.04.16 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - sija: 8/12 (2.44,6a)
30.04.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/12 (2.40,4a) 30ve

9-VUOTISKAUSI: stat: 5: 0-0-0 (0), enn. 2.40,1a - 2.40,2, vs. 12ve
01.05.16 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 12/15 (2.48,6xx)
15.05.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/10 (2.42,2) 12ve
22.05.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/8 (2.40,1a)
29.05.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 11/16 (2.40,2)
05.06.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - HPL

10-VUOTISKAUSI: stat: 23: 1-1-0 (2), enn. 2.39,5a - 2.35,6 - m2.41,8a, vs. 490ve
11.06.16 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/12 (2.40,0a)
12.06.16 Rt Rusko - Ryh.ajo 1100m, RuskonKesä A-MiniPrinsessa 2016- karsinta - sija: 4/8 (2.42,1ax) 10ve -> finaaliin
12.06.16 Rt Rusko - Ryh.ajo 1100m, RuskonKesä A-MiniPrinsessa 2016- finaali - HML
15.06.16 SpeedUp - Ryh.ajo 1609m - sija: 7/12 (2.39,5a)
17.06.16 Loimulehto - Tas.ajo 1600m - sija: 7/16 (2.39,6) 20ve
18.06.16 Loimulehto - Ryh.ajo 1100m - sija: 11/12 (2.40,5ax)
19.06.16 Loimulehto - Ryh.ajo 1100m - HML
20.06.16 Kerystone - Ryh.ajo 1100m - HLL
22.06.16 Narrilaivan - Monté, Ryh.ajo 1100m - sija: 4/12 (m2.41,8ax) 20ve
26.06.16 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/12 (2.39,6ax) 25ve
30.06.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/15 (2.38,8) 15ve
11.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 1/15! (2.44,1xx) 100ve
17.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 14/16 (2.42,3)
19.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 8/16 (2.36,4) 30ve
24.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 11/16 (2.39,1x)
26.06.16 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 8/16 (2.35,6) 30ve
20.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1600m - sija: 8/16 (2.41,1) 30ve
21.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1600m - sija: 13/16 (2.41,6)
22.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1600m - sija: 6/16 (2.40,3) 30ve
23.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1600m - sija: 15/16 (2.42,5)
24.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1600m - sija: 8/16 (2.40,5) 30ve
25.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1600m - sija: 9/16 (2.41,4)
26.06.16 Arrow Stable - Tas.ajo 1600m - sija: 2/16 (2.40,2) 150ve

11-VUOTISKAUSI: stat: 16: 0-1-2 (3), enn. 2.33,1a - 2.30,8, vs. 248ve
05.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/12 (2.41,2a) 10ve
10.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/12 (2.39,4a)
15.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 11/12 (2.41,5a)
14.07.16 Starberry - Tas.ajo 1600m - sija: 7/16 (2.33,5xx) 10ve
15.07.16 SpeedUp - Ryh.ajo 1609m - sija: 8/12 (2.37,6a)
16.07.16 Kerystone - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/11 (2.34,0a) 48ve
17.07.16 Starberry - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/12 (2.33,1a) 30ve
02.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 10/16 (2.35,2)
08.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 5/16 (2.31,3) 15ve
14.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 10/16 (2.33,9)
19.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - HPL
20.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 9/12 (2.40,6ax)
23.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 7/16 (2.30,8) 15ve
25.07.16 Aken Ravitalli - Tas.ajo 1100m - sija: 4/13 (2.36,5) 50ve
25.07.16 Savitaival - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/12 (2.38,2a) 70ve
27.07.16 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 11/16 (2.31,1x)

12-VUOTISKAUSI: stat: 8: 0-0-0 (0), enn. 2.32,4a - 2.28,5, vs. 70ve
03.08.16 SpeedUp - Ryh.ajo 1609m - sija: 6/8 (2.35,2a)
05.08.16 Starberry - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/12 (2.32,4ax)
13.02.17 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 7/13 (2.40,2) 10ve
14.02.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 4/16 (2.28,5) 30ve
18.02.17 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - HLL
23.02.17 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - sija: 11/16 (2.34,9)
28.02.17 Rt Salta - Tas.ajo 1100m - HLL
28.02.17 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 4/13 (2.28,9) 30ve
stat: 12: 2-1-1 (4), enn. 2.30,1a - 2.29,0, vs. 475ve
11.02.17 Aken Ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/8! (2.30,1a) 150ve + loimi
18.02.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 13/16 (2.33,9)
19.02.17 Aken Ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/10 (2.42,7a)
27.02.17 Aken Ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/12 (2.44,8a) 25ve
22.02.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 8/16 (2.34,3) 15ve
15.03.17 Aken Ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/7 (2.35,4a) 110ve
16.03.17 Rt Salta - Tas.ajo 1609m - sija: 3/11 (2.29,6) 25ve
17.03.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 13/13 (2.44,3)
10.03.17 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 1/16! (2.29,0) 150ve
15.03.17 Narrilaivan - Tas.ajo 1100m - sija: 13/16 (2.40,9x)
20.03.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 10/12 (2.50,3ax)
25.03.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 11/12 (2.44,9axx)

13-VUOTISKAUSI: stat: 11: 1-1-0 (2), enn. 2.25,2a - m2.59,8a - 2.28,0, vs. 440ve
13.04.17 Snilli Trotters - Tas.ajo 1100m - sija: 14/16 (2.28,8x)
04.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/12 (2.26,0ax) 20ve
08.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/12 (2.28,2ax) 20ve
12.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/12 (2.27,2a) 20ve
18.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 10/12 (2.29,9axx)
24.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/12 (2.25,7ax) 30ve
27.04.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/12! (2.25,2a) 200ve
20.04.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 14/14 (2.28,0)
22.04.17 Aken Ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 2/12 (2.25,4a) 150ve
23.04.17 Aken Ravitalli - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 10/10 (m2.59,8aly)
28.04.17 Snilli Trotters - Tas.ajo 1100m - HLL

14-VUOTISKAUSI: stat: 30: 2-2-3 (7), enn. 2.25,4a - m2.30,7a - 2.23,5 - m2.28,2, vs. 890ve
01.05.17 Aken ravitalli - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/11! (2.30,3a) 200ve + loimi
10.05.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 5/11 (2.28,5) 15ve
20.05.17 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - HPL
22.05.17 Duán Stable - MONTÉ, Tas.ajo 1100m - sija: 7/15 (m2.43,2xx) 15ve
26.05.17 Duán Stable - Tas.ajo 1100m - sija: 9/14 (2.25,1)
04.05.17 Narrilaivan - Tas.ajo 2100m - sija: 2/16 (2.26,1) 100ve
12.05.17 Narrilaivan - Tas.ajo 2100m - sija: 2/16 (2.24,6) 100ve
18.05.17 Narrilaivan - Tas.ajo 2100m - sija: 1/16! (2.23,7) 200ve
22.05.17 Narrilaivan - Tas.ajo 2100m - sija: 8/16 (2.24,4) 25ve
27.05.17 Narrilaivan - Tas.ajo 2100m - sija: 5/16 (2.23,5) 25ve
04.05.17 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1600m - sija: 13/16 (m2.36,7x)
12.05.17 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1600m - K
18.05.17 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1600m - HLL
22.05.17 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1600m - sija: 3/16 (m2.28,2x) 40ve
27.05.17 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1600m - sija: 11/16 (m2.31,0x)
30.05.17 Narrilaivan - MONTÉ, Tas.ajo 1600m - sija: 5/12 (m2.31,8x) 20ve
30.05.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1600m - sija: 5/10 (2.25,4ax) 20ve
04.06.17 Rt Salta - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/12 (2.25,4a) 30ve
11.06.17 Rt Salta - Ryh.ajo 1110m - sija: 3/12 (2.25,4a) 40ve
18.06.17 Rt Salta - Ryh.ajo 1100m - sija: 9/12 (2.26,3a)
06.06.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 8/10 (2.42,2a)
13.06.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/10 (2.40,4a)
19.06.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 8/10 (2.43,0ax)
22.06.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 6/10 (2.41,7ax)
27.06.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/10 (2.39,6ax) 45ve
06.06.17 Narrilaivan - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 9/12 (m2.35,5ax)
13.06.17 Narrilaivan - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 11/12 (m2.32,7a)
19.06.17 Narrilaivan - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 5/12 (m2.30,7a) 15ve
22.06.17 Narrilaivan - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 10/12 (m2.34,4ax)
27.06.17 Narrilaivan - MONTÉ, yh.ajo 1100m - sija: 9/12 (m2.32,2ax)

15-VUOTISKAUSI: stat: 13: 2-1-2 (5), enn. 2.22,2a - m2.30,8a, vs. 1 045ve
02.07.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 4/11 (2.27,1ax) 45ve
05.07.17 Rt Salta - Ryh.ajo 1100m - sija: 9/11 (2.27,5a)
08.07.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/11 (2.27,5ax)
11.07.17 Narrilaivan - Ryh.ajo 1100m - sija: 5/11 (2.26,6a) 30ve
02.07.17 Narrilaivan - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 3/9 (m2.30,9ax) 60ve
08.07.17 Narrilaivan - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 2/9 (m2.30,8ax) 100ve
09.07.17 Duán Stable - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/12! (2.25,1a) 450ve
10.07.17 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - sija: 1/12! (2.22,2a) 150ve
11.07.17 Narrilaivan - MONTÉ, Ryh.ajo 1100m - sija: 6/9 (m2.34,7a)
11.07.17 Duán Stable - Ryh.ajo 1100m - sija: 3/12 (2.25,4ax) 210ve
13.07.17 Duán Stable - Ryh.ajo 1100m - sija: 9/12 (2.28,1a)
20.07.17 Snilli Trotters - Ryh.ajo 1100m - HYL
26.07.17 Duán Stable - Ryh.ajo 1100m - sija: 11/12 (2.26,2ax)
31.07.17 Duán Stable - Ryh.ajo 1100m - sija: 7/12 (2.24,3ax)

© Shavo / Narrilaivan
Ulkoasu © M Layouts, muutokset Shavo
Ulkoasun taustan © peaceful-jp-scenery (busy), license
All rights reserved. Kaikki oikeudet pidätetään.